Generøs by – Indkants Danmark – Jens Markus Linhe

Projektet Generøs by viser samspillet mellem arkitektur og mennesker. Normal arkitekturfotografi, fokusere på hårde og rene linier, uden alt for mange mennesker. Dette projekt, er dog lidt anderledes bygget op. Det vil gerne vise hvad Københavns arkitektur giver til indbyggeren, og hvordan disse bruger det rum arkitekturen skaber.

Derfor er mennesker en essentiel del af disse billeder.  Selv om der stort set er mennesker med på alle billederne, er arkitekturen ikke glemt. De rene linier er bevaret, og bliver sat i kontrast til et mylder af mennesker i forgrunden.

Billederne her, er et udpluk af, den stadig voksende, serie Generøs By. Den starter på ude på vestamager, nærmere bestemt 8-Tallet, de første billeder er baseret på den klassiske arkitekturfotografiske tilgang, derefter overgår billederne til den mere unikke måde, at opbygge arkitektur billederne på.

Udover dette, er billederne opbygget med flere små historier. Flere billeder kan dels op i halve eller kvadrater, og du kan se historier i alle “kasserne”.

ørestad-8-talllet-071

ørestad-8-talllet-070ørestad-8-talllet-042

ørestad-072 havn-048 havn-077 havn-teater194 havn-teaterhuse-025 ombyg-209 nørrebro-210 nørrebro-211 nørrebro-superkilen- nørrebro-superkilen-201 nørrebro-superkilen-217

Se mere om Projektet Generøs By på facebook.

Om fotografen Jens Markus Linhe

Er oprindeligt Jens Markus Linhe uddannet Arkitekt, dog har han i 15+ år arbejdet fuldtid som arkitekturfotograf. Til foreskel fra mange andre arkitekturfotografer, har Jens fokus på menneskers brug af rummet/arkitekturen.

Hvis Jens ikke er ude og lave billeder til arkitekter, er han ude og nyde det gode vejr, og laver billeder af det det Københavnske byrum.

Se mere om Jens her

Jeg kan allerede nu afsløre, at dette ikke bliver det sidste vi ser til Jens 😉

Del gerne :-)